С равенство приключи очакваният с огромен интерес сблъсък между боксовите легенди

...
С равенство приключи очакваният с огромен интерес сблъсък между боксовите легенди
Коментари Харесай

ВИДЕО: Майк Тайсън се завърна на ринга в мега зрелище, но не победи

С тъждество завърши предстоящият с голям интерес конфликт между  бокс овите митове Майк Тайсън и Рой Джоунс-Младши. Двамата се завърнаха предходната нощ на кръга в демонстративно бокс ово шоу с богата музикална стратегия в Лос Анджелис, Съединени американски щати.



Галата се организира без наличието на аудитория, а известният рап реализатор Ne-Yo даде началото на борбата с осъществяване на американския химн.

54-годишният Майк Тайсън и три години по-младият от него Рой Джоунс изиграха 8-рундов оспорван мач. Регламентът бе всяка част да е с времетраене по 2 минути. Бившият безспорен международен първенец в тежката категория впечатли с формата, която показва за възрастта си и несъмнено направи мощно начало в срещата.

Майк бе пресен до последния гонг и като цяло по-агресивният на кръга. От своя страна, Джоунс-младши сподели няколко положителни комбинации с ръцете, само че по този начин и не съумя да порази съществено съперника си. Тактиката на Рой бе да държи на отдалеченост Тайсън, а двамата постоянно влизаха в клинчове. На моменти ни лишава от удоволствието да следим удари посред им, само че сигурно това бе за да се запазят. Все отново Тайсън по-често търсеше офанзива в тялото на съперника си, като на няколко пъти съумя да вкара положителни крошета и ъперкъти.

Срещата бе оценена от бивши международни шампони, чиито имена не бяха оповестени, както и гласовете в картите им. Те присъдиха равенство след последния гонг.

„ Железния “ Майк  се качи на ринга за първи път от 15 години насам. За последно той игра публично през 2005 година, когато загуби от Кевин Макбрайд. Многократния първенец за експерти в няколко категории и сребърен медалист от Олимпийски игри в Сеул 1998 Рой Джоунс-Младши взе участие в показателен мач преди две години (февруари 2018), само че публично се отдръпна през 2009 година при успеха си над Джеф Лейси.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР